Kundvagnen är tom 

Köpvillkor

 

PRISER OCH BETALNING

Varje vara anges med pris inklusive moms.
I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms och frakt.
Betalningsvillkor finns angivna i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Fraktvillkor finns angivna i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.
 

GARANTIER OCH SERVICE

Vi försöker alltid hålla vårt lager uppdaterat men eftersom vi delar lager med vår fysiska butik så kan det ibland hända att någon vara tar slut. Om detta skulle hända kontaktar vi dig för att hitta en lösning på problemet. Skulle du behöva reklamera din vara så ta kontakt med oss innan på mail info@jordklader.se så ska vi hjälpa dig så snabbt vi kan!
 

EJ UTHÄMTADE PAKET

Hämta alltid ut ditt paket i god tid så det inte hinner gå tillbaka till oss igen, då detta kommer medföra extra kostnader för dig. Ej uthämtade varor returneras till oss. För varje paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig de kostnader som uppkommer för expedition, hantering samt returfrakt med DHL, för närvarande 300:-
 

ÅTERBETALNINGSSKYLDIGHET

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.
Se även Konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.
 

PERSONUPPGIFTER, POLICY

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Vi lämnar inte ut dina personuppgifter till tredje part. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få del av den information som vi har registrerad om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post. (info@jordklader.se).
 

LEVERANSER

Vår normala leveranstid är 1-3 arbetsdagar efter att din beställning bekräftats. Observera att röda dagar och helgdagar ej är inkluderade och att leveranstiden endast gäller för adresser inom Sverige. Vi skickar varorna med Post Nord och du hämtar ut dem på närmaste serviceställe.
 

RETURER/BYTEN

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, gäller inte ångerrätten.
Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Kontakta oss via mail eller telefon innan du skickar tillbaka en defekt vara. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.
När du utnyttjat din ångerrätt ska du, om det gäller en vara, sända eller lämna tillbaka den till oss.
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt prova den (gäller ej strumpor och underkläder). Alla etiketter, prislappar och eventuellt emballage måste finnas kvar på varan. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.
 
GÖR SÅ HÄR VID RETUR

Gör så här vid retur:

  • Lägg i din kundorder  samt varan du vill returnera i originalförpackningen eller motsvarande emballage. Var noga med att FÖRSLUTA DEN VÄL!
  • Gå till närmaste ombud och be om att få skicka varan. Du bekostar returfrakten.
  • När vi mottagit din vara så överförs dina pengar för varan tillbaka till ditt konto. Du kommer få en bekräftelse på detta via mail.
  • Vid byte av vara, gör en retur enligt ovan och lägg en ny beställning på hemsidan på den nya varan.
  • Du kommer bli debiterad 59:- för frakten om köpet inte överstiger 1000:-
  • Du kan också lämna tillbaka varan i butik  Ta med följesedeln. Du får då ett bevis att du lämnat tillbaka varan, sedan görs en kreditering på din Direktbetalning eller Faktura. 
  • Om du har några frågor - tveka inte att kontakta oss! 

 

BETALVILLKOR

Betalning sker enkelt och säkert med Klarna Checkout. Se deras betalningsvillkor på www.klarna.se